Tartelette met gerookte zalm, erwt, dille olie en limoensneeuw
Recept van Hanne Pluim en Arno Chauveau #kookzondag
Recept van Hanne Pluim en Arno Chauveau #kookzondag
Perfect als aperitiefhapje of voorgerecht om te delen. Dit gerecht is een combinatie van de Koreaanse en Mexicaanse keuken. Niet moeilijk om te maken en… Lees verder »Kimchi quesadilla’s
Mijn all-time favourite als dessert (of ontbijt) van de barbecue. Je kan deze pannenkoekjes perfect bakken op de plancha. Heb je geen plancha (Ofyr, Tiger… Lees verder »Fluffy pancakes
Benieuw naar de hapjes die ik maakte tijdens ‘Tiverdo Outdoor Weekend’? Je vind ze allemaal in deze post! Smakelijk 🙂 Follow my blog with Picky
Dag 20 van de @veggiechallenge.be is aangebroken. Ik heb me voorgenomen om meer vleesvrije dagen in te lassen. Een hele maand vegetarisch eten is voor mij net… Lees verder »Kebab van oesterzwammen en portobello’s
Heb je ooit al eens geprobeerd om groenten in te pakken in een deeg en ze dan in de hete kolen te garen? Het werkt… Lees verder »Caveman style Pumpkin
Een variant op de wereldberoemde vitello tonnato. Deze klassieker wordt normaal bereid met kalfsvlees, maar ik verving het vlees door rode biet. Het is dus… Lees verder »Biet-tello tonnato
Okonomiyaki is een Japanse hartige pannenkoek. Ik maakte de Osaka variant, waarbij je de ingrediënten op voorhand mengt. Normaal werk je de pannenkoek af met… Lees verder »Okonomiyaki
Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met de cooky policy. Welke cookies? Chocolate chip cookies?