Okonomiyaki
Okonomiyaki is een Japanse hartige pannenkoek. Ik maakte de Osaka variant, waarbij je de ingrediënten op voorhand mengt. Normaal werk je de pannenkoek af met… Lees verder »Okonomiyaki
Okonomiyaki is een Japanse hartige pannenkoek. Ik maakte de Osaka variant, waarbij je de ingrediënten op voorhand mengt. Normaal werk je de pannenkoek af met… Lees verder »Okonomiyaki
Een echte Vlaamse klassieker, volgens het recept van mijn oma. Niemand maakt lekkerder Paling in’t groen klaar dan zij. Wil je toch een poging doen… Lees verder »Oma’s Paling in’t groen
Sauerkraut hot dog, eenvoudig, maar zot lekker.Wat maakt deze hot dog een ‘Haute Dog’? De ambachtelijke worst en de toppings liften dit broodje naar een… Lees verder »‘Haute Dog’ met zuurkool
Zuurkool of gefermenteerde witte kool. Lekker bij kaasfondue, raclette, hotdogs, barbecue en nog zoveel meer.Dit is de basis van fermentatie. Ga je voor het eerst… Lees verder »Zuurkool
Deze zoetzure rode ui gebruik ik regelmatig in mijn recepten. Heel eenvoudig om te maken en handig om in huis te hebben. Gebruik het bijvoorbeeld… Lees verder »Zoetzure rode ui – Pickled onion
Tijdens de Feestdagen mag het al eens wat meer zijn. Een stukje wild mag daarbij zeker niet ontbreken. Ik koos voor de wilde eendenborst van… Lees verder »Gerookte wilde eend met pastinaak en aardpeer
Deze hamburger was zo overdreven lekker, dat ik het recept wel moest delen. Je steekt er wat tijd in, maar dat is het zeker waard.
Ghentlemens BBQ nodigde me uit om een recept te schrijven voor zijn geweldige blog. Michel is al 8 jaar een fervent BBQ’er, hij kent ondertussen… Lees verder »Kwartel aan het spit
Mexicaanse comfort food op de barbecue. Slow food deze keer, want het lam mag 8 uur langzaam garen op de barbecue. Een recept met veel… Lees verder »Taco van Texels lam | Oaxacan |
Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met de cooky policy. Welke cookies? Chocolate chip cookies?