Nigiri met Simmental filet pur en dragon
Voor de #s72challenge werkte ik een recept uit waarin vlees van Atelier Francois gecombineerd wordt met s72 Gin. De gin wordt onder andere gemaakt met… Lees verder »Nigiri met Simmental filet pur en dragon
Voor de #s72challenge werkte ik een recept uit waarin vlees van Atelier Francois gecombineerd wordt met s72 Gin. De gin wordt onder andere gemaakt met… Lees verder »Nigiri met Simmental filet pur en dragon
Dit vegetarische gerecht maakten we (BBQ-Time KuLinair) in 2019 tijdens het Belgisch barbecue kampioenschap in Sint-Niklaas. We behaalden met dit gerecht de tweede plaats binnen… Lees verder »Structuren van pompoen, chioggia biet en gerookte geitenkaas
Gefermenteerde chimichurri, gemaakt met startercultuur van Kultured. Door een startercultuur te gebruiken gaat de fermentatie sneller en vooral ook veel veiliger. Dus minder (of geen)… Lees verder »Chimichurri
Zuurkool moet niet altijd wit zijn. Deze gefermenteerde rode kool heeft een prachtige kleur en is overheerlijk.
Pastrami is mogelijks één van de lekkerste charcuterie die je op de barbecue kan bereiden. Deze pastrami wordt gemaakt met rundsvlees en is bedoeld om… Lees verder »Pastrami
Een croqueske, dat smaakt altijd. Wil je eens iets anders dan de klassieker met ham en kaas? Probeer dan zeker deze versie met pastrami en… Lees verder »Croque pastrami met rode kool
Een zelfgemaakte bitterbal is sowieso al geweldig. Doe er wat rook bij en een sappig wild zwijn en je hebt een goddelijk aperitiefhapje. Of eet… Lees verder »Kroketje van wild everzwijn
Een super simpel recept voor gedroogde tomaatjes. Smaakvol en sappig en vooral sneller dan de tomaten een paar dagen in de zon te laten liggen.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met de cooky policy. Welke cookies? Chocolate chip cookies?