Meteen naar de inhoud

Geitenkaas met peperkoek

  • door

Geitenkaas met peperkoek

Hanne Pluim en Arno Chauveau
Hapje met Oost-Vlaamse ingrediënten.
#lekkeroostvlaams #doelokaal #oostvlaanderen #streekproducten #korteketen #etenomnooittevergeten
Voorbereidingstijd 20 min
Bereidingstijd 10 min
Gang Bijgerecht, Borrelhapje, Salade, Voorgerecht
Keuken Vlaams
Porties 4 personen
calorieën 100 kcal

Ingrediënten
  

  • Peperkoek ‘Vondelmolen’
  • Geitenkaas met spek ‘De Spiegelhoeve’
  • Honing

Instructies
 

  • Snijd de peperkoek in stukken en verkruimel het op een bakplaat. Rooster de peperkoek ongeveer 10 minuten op 150°C. Laat het afkoelen en verkruimel het eventueel nog iets fijner.
  • Smeer de geitenkaas in met honing en paneer in de peperkoek.
  • Bak de geitenkaas af in de oven op 190°C gedurende 10 minuten.
  • Serveer met een salade.

Notities

Smakelijk!
Uitgetest? Laat het dan weten @rookpluim_  en  @forking.goodfood op Instagram.
Recept voor  @lekkeroostvlaams. Op zoek naar lekkere streekproducten? Neem een kijkje op lekkeroostvlaams.be
Trefwoord Geitenkaas, Honing, Kaas, Oost-Vlaanderen, Spek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met de cooky policy.  Welke cookies? Chocolate chip cookies?