Ga naar de inhoud

Recepten

Rode kool met appel

Zuurkool moet niet altijd wit zijn. Deze gefermenteerde rode kool heeft een prachtige kleur en is overheerlijk.

Pastrami

Pastrami is mogelijks één van de lekkerste charcuterie die je op de barbecue kan bereiden. Deze pastrami wordt gemaakt met rundsvlees en is bedoeld om… Lees verder »Pastrami

Gedroogde tomaatjes – BBQ

Een super simpel recept voor gedroogde tomaatjes. Smaakvol en sappig en vooral sneller dan de tomaten een paar dagen in de zon te laten liggen.

Warm gerookte zalm met Wase asperges

Warm gerookte zalm met gegrilde asperges, nori gevuld met gerookt ei, hollandaisesaus, erwtenpuree, gebrande hazelnoot, kervel, gedroogde peterselie en paardenbloem.

Filet pur op de Himalaya zoutsteen

  • door

Filet pur van runderen die rondhuppelen in de kruidenweiden van Eifel. Combineer het met natuurlijk zout uit het Himalaya-gebergte en je hebt een topgerecht.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met de cooky policy.  Welke cookies? Chocolate chip cookies?