Ga naar de inhoud

Platbrood met lente ui en rozemarijn

Bekijk dit recept via https://www.avs.be/afleveringen/avs-zomergroeten-150723-a87214 vanaf minuut 38.

Platbrood met lente ui

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Gang Bijgerecht
Keuken Barbecue

Ingrediënten
  

  • 250 gram bloem
  • 250 gram Griekse yoghurt
  • snuifje bakpoeder
  • zeezout
  • rozemarijn
  • lente ui

Instructies
 

  • Meng de bloem met de helft van de Griekse yoghurt, bakpoeder en zeezout.
  • Kneed tot het een stevig deeg wordt.
  • Meng de fijngesneden rozemarijn en lente uit door het deeg.
  • Vorm balletjes, duw ze plat.
  • Smeer in met olijfolie en grill op de BBQ.

Notities

Smakelijk!
Uitgetest? Laat het dan weten @rookpluim_ op Instagram.
Trefwoord Brood, Lente ui, Platbrood, Yoghurt

2 reacties op “Platbrood met lente ui en rozemarijn”

    1. Hi Tanja, het is de bedoeling dat je begint met de helft toe te voegen en geleidelijk aan meer toevoegt. Sommige yoghurt is wat lopender dan andere, dus daarom begin je best met de helft.
      Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met de cooky policy.  Welke cookies? Chocolate chip cookies?