Maak guacamole door de avocado te prakken. Snijd de rode ui fijn en gebruik de helft ervan voor de guacamole en de andere helft voor de tomatensalsa. Snijd de chilipeper fijn en voeg het toe aan de guacamole samen met de olijfolie, tabasco en het limoensap. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de tomaten in blokjes. Voeg de fijngesneden rode ui, een scheut olijfolie en de azijn toe. Kruid met peper en zout.
1 rode ui, 2 tomaten, 1 eetlepel azijn
Saus
Meng de mayonaise met de Sririachasaus
1 eetlepel Sririachasaus, 2 eetlepels mayonaise
Afwerking
Grill de worsten op de barbecue.
4 Jalapeño Cheddar worsten
Snijd de broodjes open en smeer ze in met saus. Voeg de guacamole toe en leg de worst erbovenop. Werk de hotdogs af met feta, gepofte quinoa, zoetzure rode ui en rucola