Rook de geitenkaas gedurende 12 uur met een koudrookspiraal (CSG).
1 rol Geitenkaas
Schil de chioggiabiet en snijd ze in dunne schijven. Leg de schijven in een Weck-bokaal. Verwarm het water en de azijn, voeg de suiker toe en roer tot de suiker volledig is opgelost. Voeg er een paar jeneverbessen aan toe en giet de warme vloeistof in de bokaal met bieten. Sluit de Weck-pot af en laat het minstens 4 uur intrekken.
1 Chioggiabiet, 2 deciliter water, 3 deciliter azijn, 150 gram suiker, 4 Jeneverbessen
Maak een deeg van bloem, zout en water. Voeg water aan de bloem toe tot je een stevig deeg hebt, zoals een brooddeeg. Pak de butternutpompoen volledig in met dit deeg en leg het ongeveer een uur in de kolen. Als het deeg helemaal zwart is, dan is de pompoen gaar.
500 gram bloem, 200 mililiter water, snuifje zout, 1 Butternutpompoen
Doe de gare butternutpompoen in een blender met een scheut room, peper en zout. Voeg gerust andere kruiden naar eigen smaak toe. Mix het tot een gladde crème. Doe het in een spuitzak.
scheutje Room, Peper en zout
Snijd de muskaatpompoen in balkjes en grill het boven direct vuur op de barbecue tot het beetgaar is. Kruid met peper en zout.
1 Muskaatpompoen, Peper en zout
Rooster de pompoenpitten kort in een gietijzeren pan.
handje Pompoenpitten
Schik alle ingrediënten mooi op het bord en werk af met kruiden.
Borage komkommerkruid, Kruiden en cressen uit de tuin