Ga terug

Caveman style Pumpkin

RookPluim
Pompoen inpakken in deeg en rechtstreeks in de hete kolen laten garen.
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 1 uur
Totale tijd 1 uur 20 minuten
Gang Bijgerecht
Keuken Barbecue, Vegetarisch
Porties 6 personen
calorieën 150 kcal

Ingrediënten
  

  • 1 butternut pompoen
  • 2 puntpaprika's
  • 400 gram feta
  • 400 gram quinoa
  • 1 liter kippenbouillon
  • 1 kilo bloem
  • Water
  • Zout
  • Chiliolie
  • koriander

Instructies
 

  • Meng de bloem met water, blijf water toevoegen tot je een stevig deeg hebt.
  • Voeg het zout toe en kneed het door het deeg.
  • Pak de pompoen in en leg het rechtstreeks op de hete kolen.
  • Laat het ongeveer 1 uur garen. Het deeg zal helemaal zwart worden.
  • Breek het deeg open door de pompoen in twee te snijden en haal de pitten er uit.

Notities

Smakelijk!
Uitgetest? Laat het dan weten @rookpluim_ op Instagram.
Trefwoord Barbecue, caveman style, Deeg, Inpakken, Kolen, Paprika, Pompoen, Quinoa, Vegetarisch